
Eskiyen puf puf patiklerimi eski bir pantalonumun paçasından parça kesip altlarına dikerek onardım.
Sizin de evde giydiğiniz herhangi bir terlik ya da patik eskidiyse benim gibi eski bir pantalonunuzdan kestiğiniz parçayı ona dikerek ya da yapıştırarak onu onarabilirsiniz

Hatta patikleriniz kaymasın diye altına halı kaydırmazlardan da dikebilirsiniz. Ben diktim ve artık ayaklarım yere sağlam basıyor diyebilirim kesinlikle:)
Gerçekten çok güzel olmuş,yenilenmiş...Ellerine sağlık..
YanıtlaSilTeşekkürler tatesal. Eskiler her zaman sandığımız kadar eski olmayabiliyor ve biraz çabayla onlara yeni bir ruh verebiliyoruz değil mi?
YanıtlaSilsuzy bu fikir için çok teşekkürler benimkilerin de altı kötü oldu. bende yenilemeliyim:)
YanıtlaSiliyi fikir ,özellikle benim gibi sakarlar için. teşekkürler.
YanıtlaSilDurubutik; İşine yaramasına sevindim. Ben de bir süre düşündüm ne yapmalıyım diye sonra aklıma bu halı kaydırmaz mı yoksa mutfak için kaydırmaz mı ne dedikleri plastik şey geldi aklıma. Kullanıyorum ve bir sorun da yok. Silikon yıkarkın çıkar diye diktim bence dikmek daha mantıklı geldi ama denemesi bedava, fikir benden.
YanıtlaSilÖrgüdelisi; Sakar mısıııın, zor bir durum ben de öyleyim ve kendime tahammül etmekte zorlanıyorum bazen. Allah kolaylık versin bilirim zordur:) O zaman kendime karşı aldığım önlemlerden daha sık bahsetmeliyim belkide:)
super bir fikir...
YanıtlaSilSmilena; dimi süper hakkaten, bebeklerin patiklere de yapılabilir, düşmesinler evde diye, örme patikler düşürüyor ya, benim Lili hep kayıyor bak aklıma getirdin.
YanıtlaSilcok sekerlerrr
YanıtlaSilcapricemoda; teşekkürler, hediyeler eşimden bana.
YanıtlaSil