
Ne yalan söyleyeyim bu modeli dikmeye çok korkuyordum ve bir gün annem bana çeyizinden kalma bu kumaşı çıkarınca bu elbiseyi dikmem şart oldu dedim kendi kendime. Kalıbı Burda dergisinin 2008/02 sayısından çıkardım ve kestim kumaşı. Zor anlar öylelikle başladı, zor geldi çünkü vaktim her zamanki gibi dardı ve o aceleyle kusurlarım olmadı da değil ama bu modeli çok istiyordum ve kusurlarına rağmen bu elbiseyi hemen giydim üstüme. Kumaş modele, elbise de bana yakıştı diye sevinçliyim. Biraz kumaş da arttı, bir de Lili'ye mi deksem...?
Çok rahat ve serin görünüyor. Ellerine sağlık, güle güle giy.
YanıtlaSilçok şık olmuş bence de kızınıza yapmalısınız anne-kız takım giyersiniz çok sevimli olur :)
YanıtlaSilsuzy'cim bence dikiş ağırlıklı blogları içinde en güzel modellleri kumaşları bulup diken 2 blog sahibinden birisin bazıları gerçekten kötü şeyler bulup dikiyor
YanıtlaSilyine muhteşem bir iş çıkarmışsın kuşum,elbise de sana acayip yakışmış!liloşka'nın üzerinde minik halini görebilmek için sabırsızlanıyorum şimdiden:) öpüyorum ikinizi de kocaman!!!
YanıtlaSilAntigone; teşekkür ederim biraz fazla kısa olmasının dışında beni rahatsız eden bişey yok elbisede, yaşım ilerledikçe kendimi uzun elbiselerde daha iyi hisseder oldum, yoksa yakışıyor tabi. Olsun ama bir kaç tane böyle bana kendimi genç hissettiren elbisemin olması da iyi, enerjimi değiştirirler arada bir giyince.
YanıtlaSilbahar yorgunu; daha önce öyle elbiselerimiz var mesela mor balonlu olan da süper oluyor ana kız giyince dediğin gibi.
fikir işçisi; çok çok çok teşekkür ederim, çok sevindim bu yorumuna.
aytenuşkam; elim değince dikicem canikomcum, özledim seni GEL ARTIIIKK...
harika olmuş, emeğine sağlık canım. Çok beğendim.
YanıtlaSilembir; teşekkür ederim canım, çok sağ ol.
YanıtlaSilsuzy yine yine harikasın
YanıtlaSilher diktiğini yakıştırıyorsun.
ellerine sağlık:)
Merhabaaa, şirin bir elbise olmuş lilişle bir giyersiniz onada yap bence anne marifetli olunca çeşitte çok oluyor, diğer elbiselerde çok şık olmuş hepsine baktım.
YanıtlaSilЧудесна рокличка, Сузи! Много сполучливо си съчетала материите:)
YanıtlaSilÇiğdem; teşekkürler...
YanıtlaSilörgüeli; teşekkür ederim canım, yapıcam Lilibebeğme de ancak artan kumaşa şöyle bir baktım da ancak bu gece dank etti kafama ne yapabilirim diye umarım altından kalkarım, size de yapınca yayınlayacağım elbette.
Milena; Blagodarya ti mnogo Mileno, Platı e ot Bulgaria da znaesh:)
merhaba,çok güzel olmuş güle güle kullanın,elinize sağlık...
YanıtlaSilmuko; bloğuma gelip yorumda bulunduğunuz için çok teşekkür ederim. Ben de sizin bloğunuza gelip bir göz atayım. Beğenmenize de çok sevindim.
YanıtlaSilGood post. I really like ur blog for ur content.
YanıtlaSilThanks
Mishu
Mishu; Thank you, about your comment Mishu. I'm coming to your blog now.
YanıtlaSilellerinize saglık çok güzel olmuş güle gülede giyinin ama çok merak ettim nasıl yaptınız yani kaç parça filan yani..
YanıtlaSilCabam; Valla kalıp burda dergisinden, Üst için iki kattan 3 parça ön ve 2 arka, alt için 3 ön - 2 arka yani 5 parça daha, alt fırfır da tek parça. Bu şekildeydi:)
YanıtlaSilbende diktim bu elbiseden ama alt fırfırı hiç güzel durmadı nasıl bir kumaş kullandınız öğrenebilir miyim?
YanıtlaSilAdsız: esnemeyen sert, dik duran bir kumaş. Gömlek kumaşı gibi düşünebilirsin.
YanıtlaSilYa ben bu elbisenin rengini, modelini çok sevdiiim benzer bi kalıp bulmam lazım aciiil :)
YanıtlaSilMüge: Kalıbı yazmışım işte burdadan ama söyleyeyim dikmesi çok meşakatli, hiç pratik değil. Kalıbı atmadıysam gönderirim, bir kontrol etmem lazım.
YanıtlaSil