
Burda dergisi 2009/2'den diktiğim ikinci kayık yaka elbise bu (model108/A). Kayık yakalı bir bluzun kalıbını elbiseye çevirdiğimi daha önce yayınladığım gri elbisede anlatmıştım. Bu elbiseye de yaka dikmek isterdim ama kumaşım yetmedi ben de bakın nasıl bir çözüm buldum. İkinci fotoğrafta ayak bileğimde gördüğünüz bileklikleri düğmelerinden birbirlerine düğmeleyerek yaka yapıyoruz ve hoop yakalı sıcacık bir elbise oluveriyor. Bir dahaki yazımda bu bileklikleri nasıl öreceğinizi anlatırım eğer bu fikri beğenirseniz.
Aa ben o bileğindekileri ayakkabıya ait sanmıştım :))
YanıtlaSilElbise süper, geçen hafta benimde kayık yaka bir elbisem oldu :)
Ayy işe başlayıp bu diktiklerini bir bir giyesin inşallah süpürgelim.
Bu arada buralar harika olmuş, header'i görünce aaaa demişim :) Liloşomun boy boy :P fotoğrafları nasıl güzel yakışmış oraya :)
Valla mı:) Elbiseni de güle güle kullan canım.
YanıtlaSilAmiiin, güzel duğana:)
Beğenmene sevindim. Kendim yapmaya çalıştım ama eksiklerim var bunlar için de Stil Direktörüne imdat çığılığı attım. eğer duyarsa düzelticez inşallah:) Öperiz Liloşkayla. Bu arada sesini duymak iyi geldi, çok özlemişim.
Bende bende :))
YanıtlaSilYine çok şık olmuş canım, ellerine sağlık ;))
YanıtlaSilof suzy tema süper bayıldım yorumuna da minnettarım canım, keşke herkes bunu anlasa. O bileklerde ki süse de bittim papindeki mucx
YanıtlaSilAntigone: çok teşekkürler.
YanıtlaSilStil direktörü: Canım benim, yorumumu yaptım ama genelde böyle şeylere yazmıyorum çünkü böyle insanları değiştirmek imkansız. Sadece acıyorum hayatı kendilerine harab etmelerine. Baksana sen orda mutlusun diye huzursuz oluyor yazık yaaa.
YanıtlaSilTemamı beğenmene sevindim, senin gibi güzel yapamıyorum ama bütün gün uğraştım korka korka bozmayayım bişeyi diye nerdeyse başardım ama şu kenarlar çok dar geliyor, pasaj widgetlarım düzgün görünmüyor. Oraya stilvari bir çözüm bulsan da gözümün zevkini bozmasalar diyorum. Aslında sana yazdım ama mailimı okumamış olabilirsin. İlk önce senden yardım dilemek geldi aklıma. Ne dersin çözülebilecek bir problem mi yoksa boyumu aşar da kendim yapamam mı. Yoksa fena değil elleme mi dersin. Senin fikrin çok önemli, zevkine dibine kadar güveniyorum kanka ya. Valla, bi de fikrini mailima.
Ayak bileklerime ördüğüm cicileri üşüyorum diye akıl ettim. Hem şık hem de şöyle sıcacık bişey olsa diye yaptım.
yeni teman çok hoş olmuş sevgili suzy o minik pembiş çorapları da elbisesi de ve tabiki lili de çok güzel maşallah diyelim
YanıtlaSilbahar yorgunu: teşekkür ederim. Umarım kullanışlıdır temam sizler için de.
YanıtlaSilçok güzel olmuş elbisen ve sayfan bilekliklerde süper fikir ...
YanıtlaSilMinikmimik: teşekkür ederim, beğenmene sevindim. Bileklikleri de elbiseyi de.
YanıtlaSililahi suzy yaka fikrin çok hoş ve yaratıcı :) ama bence yakasızda yakalıda çok sış olmuş sana bu model bu boy kıyafet çok hoş duruyo bence :)
YanıtlaSilkarabıdıkım: sağ ol canım. Ben de yakasız sevdim ama üşüyünce bu ayak bilekliklerini bir anda yakaya da dönüştürüp sizlere fikir olsun diye attım. Beğenmene sevindim. Yapımlarını anlattım, çok kolay sen de benim gibi üşüyorsan yap tak derim yani:)
YanıtlaSilI seldom leave comments on blog, but I have been to this post which was recommend by my friend, lots of valuable details, thanks again.
YanıtlaSilThank you...
YanıtlaSil